Wyświetlanie 22–29 z 29 wyników
-
Seler korzeń
8.00 zł – 12.00 złRegularne spożywanie selera i przetworów z selera ma bardzo dobry wpływ przede wszystkim na układ pokarmowy. Zawiera składniki, które sprawiają, że poprawia się metabolizm. Doskonale oczyszcza organizm z toksyn, a ponadto w bardzo dużym stopniu poprawia wygląd cery. Zalecany jest dla osób w każdym wieku, a możliwość przygotowania z niego dużej ilości potraw sprawia, że bez trudu można znaleźć idealną dla siebie potrawę.
Produkt Polski
-
Szczaw – pęczek
Original price was: 8.00 zł.0.00 złCurrent price is: 0.00 zł.Szczaw wyhodowany w naszym gospodarstwie. Szczaw to przede wszystkim źródło witaminy C. Dzięki temu wspomaga on naszą odporność, a także działa na korzyść naszej skóry. Dzięki zawartym w szczawiu flawonoidom oraz wspomnianej witaminie C, nasza skóra dostaje spory zastrzyk energii. Szczaw działa zatem przeciwstarzeniowo.
Proszę się nie obawiać słowa pęczek naprawdę uczciwie robimy taki, że można z niego zrobić solidną zupę. Nie podajemy konkretnej ilości ponieważ wielkość pęczka jest uzależniona od sezonu.
Produkt Polski
Ilość: -
Szczypior czosnkowy
4.00 zł – 7.00 złSzczypiorek czosnkowy (młody czosnek bez cebulki) z naszego gospodarstwa, w opakowaniu 1 lub 3 sztuki.
Szczypior czosnkowy to prawdziwa skarbnica makro i mikroelementów. Powinny znaleźć się w jadłospisie każdego.
Szczypiorek czosnkowy to roślina o uniwersalnym zastosowaniu. Jest bardzo aromatyczny i smaczny .
Produkt Polski
-
Szparagi
12.00 zł – 30.00 złŚwieże, chrupkie i bardzo smaczne szparagi wyprodukowane w naszym gospodarstwie.
Szparagi to prawdziwa skarbnica zdrowia. Różnorodność właściwości, jakie posiadają sprawiają, że powinny znaleźć się w diecie każdego z nas. Szparagów zielonych nie trzeba obierać, co ma duże znaczenie, gdyż pod skórką jest najwięcej składników odżywczych. Poprawiają również proces trawienia, zapewniając prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego.
Produkt Polski
-
Szpinak
5.00 zł – 30.00 złNasz szpinak można bez przeszkód dodawać do sałatek, naleśników i koktajli. Świetnie sprawdzi się w daniach głównych, na przykład przy przygotowywaniu kotletów albo zup. Równie dobrze zielone liście dodawane są do sosów, pasztetów lub zapiekanek – nie tylko aby wzbogacić smak, ale również nadać potrawom zdrowotne właściwości.
Produkt Polski