Jarmuż

Kapusty i kapustne

Wyświetlanie wszystkich wyników: 5

  • 0 out of 5

    Jarmuż

    7.00 30.00 

    Jarmuż wyhodowany w naszym gospodarstwie. Opakowania: 100 g, 250 g i 1 kg

    Jarmuż zawiera mnóstwo błonnika, białka oraz całą skarbnicę witamin, w tym rzadko występującą w warzywach witaminę K.

    Nasz jarmuż posiada słodkawy smak, można go jeść na surowo lub w formie smażonej, gotowanej lub pieczonej.

    Produkt Polski

     

    Quick View
  • 5.00 out of 5

    Kapusta – sztuka

    9.00 

    Łagodna i bardzo smaczna kapusta w opakowaniu 1 sztuka.

    Waga: 3-4 kg

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Kapusta czerwona – sztuka

    10.00 

    Sposobów na przygotowanie czerwonej kapusty jest wiele. Można ją jeść na surowo, w postaci surówek i sałatek – w wersji na ostro i na słodko. Świetnie smakuje gotowana, duszona, zasmażana i kiszona. Zazwyczaj podaje się ją jako dodatek do pieczonych lub smażonych mięs i ciemnych sosów.

    Produkt Polski

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Kapusta czerwona kiszona -500gram

    8.00 

    Aromatyczna, pikantna i bardzo smaczna czerwona kapusta kiszona otrzymana w wyniku naturalnemu procesu kiszenia, w słoiku 500 ml .

    Kapusta kiszona to czołowa kiszonka w kuchni polskiej. Jest jednym z ulubionych dodatków obiadowych, sałatek, ale stanowi też ciekawą podstawę pod wiele rozmaitych dań. Ważne miejsce zajmuje w niej tradycyjny polski bigos czy kapuśniak. Nasza kapusta zapełni dawny smak każdemu takiemu daniu.

    Skład: czerwona kapusta, liść laurowy, pieprz cały, sól himalajska.

    Produkt Polski

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Kapusta czerwona kiszona pakowana próżniowo-500gram

    8.00 

    Aromatyczna, pikantna i bardzo smaczna czerwona kapusta kiszona otrzymana w wyniku naturalnemu procesu kiszenia, w pakowana próżniowo 500gram .

    Kapusta kiszona to czołowa kiszonka w kuchni polskiej. Jest jednym z ulubionych dodatków obiadowych, sałatek, ale stanowi też ciekawą podstawę pod wiele rozmaitych dań. Ważne miejsce zajmuje w niej tradycyjny polski bigos czy kapuśniak. Nasza kapusta zapełni dawny smak każdemu takiemu daniu.

    Skład: czerwona kapusta, liść laurowy, pieprz cały, sól himalajska.

    Quick View
    Ilość:
top
X
X